Šišenska soseska 6 logotip

Samoorganizirana skupnost

Pridruži se nam

O nas

Smo predstavniki širše skupnosti prebivalcev Šišenske soseske 6, ki se s svojim delovanjem zavzemamo za zaščito javnih in odprtih zelenih površin. Zavedamo se, da podobno usodo delijo tudi številne druge soseske po Ljubljani in Sloveniji. Naša prizadevanja so absolutno neideološka in nepolitična. Naši člani so predstavniki vseh starostnih skupin in širokega spektra političnih prepričanj.

Bodi obveščen_a

Lahko se naročiš na obvestilnik preko te povezave. Enkrat mesečno bomo poslali mail s pomembnejšimi informacijami. Prav tako bomo prek obvestilnika vabili na prihajajoče dogodke. Svojo naročnino lahko prekličeš kadarkoli.

Pridruži se našim prizadevanjem

Bodimo slišani

Svoje nasprotovanje načrtom spremembe OPN posreduj mestnim svetnikom, kontaktne podatke najdeš na tej povezavi. Za oporo lahko uporabiš šablono, ki smo jo pripravili in je dostopna tukaj. Pri pisanju svojega sporočila se lahko opreš tudi na naše argumente proti pozidavi.

Pomagaj na terenu

Na naslov sisenskasoseska6_AFNA_gmail.com se javi, če si pripravljen_a sodelovati pri deljenju letakov in zbiranju podpisov.

Prav tako iščemo ljudi, ki imajo izkušnje na naslednjih področjih: prostorsko pravo, lokalna samouprava ter arhiterktura in urbanizem.

Podpri nas z donacijo

Trenutno preučujemo pravne možnosti, ki bi nam omogočile ustaviti načrtovane spremembe. Vsak evro, ki ga prejmemo iz donacij, bo namenjen za plačilo pravne pomoči.

Za donacijo nas kontaktiraj na sisenskasoseska6_AFNA_gmail.com

Ustvarjamo kolektivni spomin

V imenu skupnosti ŠS-6 vas prosimo, da nam pomagate ustvariti kolektivni spomin. Pošljite nam vaše slike in spomine. Prav tako vas prosimo, da nam posredujete svoje pretekle izkušnje in dokumente iz pravdnih sporov in upravnih sporov. Vse našteto lahko anonimno naložite tukaj. Brez vašega privoljenja ne bomo objavili ničesar.